Здравейте колеги,нов съм във форума ,отскоро имам Алфа-145ца.Проблема ми е,ако въобще е проблем,че като запаля и е студена трябва да изчакам 2-3мин за да тръгна ,иначе неще да върви ,оборотите се колебаят. Преди карах Ланча Капа и тя по същия начин,трудно вървеше и придърпваше и тя но пък на брат ми тойотата няма такова нещо, пали и газ и върви без да придърпва и тн. Знам че е добре да си поработи малко и загрее ,ама при тойотата не е така.ако някой се е сблъсквал с това,ще съм му благодарен да сподели с мен решението на въпроса.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дайте идея това от какво е.
Collapse
X
-
Добре дошъл във форума,и много безаварийни километри.Колегата иска да каже под "таферна",да идеш при някой които наистина ще ти направи такава,а не както повечето колеги се сблъскват с проблема"майстор".Може да напишеш и от къдеси и ще получиш още съвети и препоръки за диагностиката.Успех.sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от danko123 Покажи съобщениеОт Пещера .
Много зле по твоя край няма никой които може да ти помогне .Вариантите са два ,ако не искаш да ти расипат колата ,единия е ,че на времето имаше един майстор в пазарджишкото село Мало Конаре Тошко ,професора, ако го има още и работи той е твоя човек ,ако ли не втория вариант е да потърсиш помощ от пловдивските колеги .Пловдив винаги е имало всичко и не вярвам да няма грамотни майстори .Успех155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Твоя инжекцион е доста стабилен.
Така описан проблема се върти около две неща.
Първо липса на гориво, тоест бензинов филтър, помпа или просто стар или кофти бензин
Втората е датчика за температура на охлаждащата течност или тоя за въздуха, но последния няма толкова голямо значение.
Сещам се и за трета!
Свещи с много голямо разстояние между електродите и горещо ти препоръчвам да почнеш от там!
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Като се замисля,само филтъра не съм сменил,помпата си работи,не ми е светнала,а свещите са триелекродни или триполюсови,незнам мамка им как им викат.Не е на газ,сега ще слагам и това може да се избегне,а и като съм на газ може и в софия да потърся читав майсторАлфетка 145 Боксер1.6 103кс-Голееем бегач!!
Comment
-
Аз не бих сложила газ на алфа, особено пък боксер, но въпрос на вкус.
Виж си и кабела на свещите.
Ако не си вадил бензиновата сонда, може да погледнеш в какво състояние и е уплътнението (от опит, големи бели стават така).
Успех с колата и пак помисли дали да я съсипеш с газGTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
Comment